Articole

5 motive pentru care pizza este bună pentru tine

Pizza nu este doar o mâncare delicioasă ci este în multe cazuri una sănătoasă. Ca popor tradiționalist suntem deseori împotriva mâncărurilor fast-food, însă adevărul este că unele produse făcute rapid conținut multe elemente benefice. Ca de exemplu:

  1. O felie de pizza conține 12 grame de proteine

Proteinele sunt o componentă esențială a sănătății bune.  Fără suficiente proteine ​​în dieta ta, ai începe să te îmbolnăvești destul de des.  Felia medie conține 12 grame, ceea ce este o modalitate excelentă de a obține proteinele de care aveți nevoie în timp ce vă bucurați de o masă delicioasă. 

2. Pizza te poate ajuta să absorbi antioxidantul Licopen

Licopenul se găsește în roșii, care sunt folosite pentru a face sosul de bază pentru pizza. Licopenul ajută la scăderea tensiunii arteriale și la scăderea colesterolului ridicat. De asemenea, este mai ușor de absorbit din roșiile fierte, spre deosebire de roșiile proaspete. Data viitoare când încercați să vă gândiți la o masă sănătoasă pentru cină, gândiți-vă la pizza!  La pizza delicioasă Uncle Sam din Constanța mai ales!

3. Legume proaspete înseamnă topping-uri sanatoase

Legumele sunt o parte importantă a unei diete sănătoase, iar o pizza de calitate precum a noastră include și aceste produse de nelipsit.

4. Cereale? Sau o pizza bună?

Fie că este fierbinte din cuptor sau proaspăt scoasă din frigider, pizza este o masă minunată de luat la prima oră dimineața. Mulți ar spune că este oricum mult mai consistentă decât o porție de cereale pentru micul dejun…!

5. Pizza cu crustă subțire oferă o masă mai echilibrată

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni mai sănătoase, atunci încercați să comandați pizza cu o crustă subțire. Nu numai că are mai puține calorii decât o crustă tradițională de pizza, dar vei avea un echilibru mult mai bun de carbohidrați, proteine ​​și grăsimi.